Zoeken naar bmw nieuwe modellen 2017

bmw nieuwe modellen 2017
 
Dit zijn alle nieuwe BMW's' tot 2021 Auto55.be Nieuws.
D e komende vijf jaar plant BMW niet minder dan 28! nieuwe of opgefriste modellen. Dat weet het Duitse Auto Motor und Sport. 2017 wordt het drukste jaar, met ruim de helft van de nieuwigheden. BMW gaf de aftrap al met de nieuwe 5-Reeks.
Toekomstige modellen Autonieuws BMW AutoWereld.
Alle autonieuws /. Toekomstige modellen /. Raadpleeg de kalender van de nieuwe modellen. BMW Toekomstige modellen. Prototypes en conceptcars. BMW M2 Black Shadow stelt teleur. De BMW M2 is het bestverkochte M-model uit de catalogus, natuurlijk verdient dat een feestje.
BMW Nieuwe modellen AutoGids.
Nieuwe modellen /. Raadpleeg de kalender van de nieuwe modellen. BMW Nieuwe modellen. GimsSwiss BMW X4: langer, lager en breder. BMW stelt de nieuwe generatie van de X4 voor. Met zijn bredere sporen, lagere zwaartepunt en akoestisch gedempte voorruit. BMW X2 krijgt een prijskaartje.
Toekomstige modellen Autonieuws BMW AutoGids.
Alle autonieuws /. Toekomstige modellen /. Raadpleeg de kalender van de nieuwe modellen. BMW Toekomstige modellen. Prototypes en conceptcars. GimsSwiss BMW: teaser voor 8-Reeks Gran Coupé. De nieuwe X4 wordt niet de enige nieuwigheid op de BMW-stand tijdens het salon van Genève.
Met deze modellen komt BMW in 2017 tot en met 2025.
In 2017 en 2018 introduceert BMW meer dan 40 nieuwe of verbeterde modellen. Een aantal hebben we al gezien, zoals de nieuwe BMW 5 Serie, de 5 Serie Touring, vernieuwde 4 Serie Coupé, 4 Serie Cabriolet en 4 Serie Gran Coupé, maar ook de nieuwe Mini Countryman.
AutoWereld.com.

Contacteer ons