Resultaten voor garage te koop almere buiten

garage te koop almere buiten
 
Garages en Parkeerplaatsen Marktplaats.nl.
garage te koop. garage te huur. garage te huur amsterdam. Huizen en Kamers. Garages en Parkeerplaatsen. Groep en Rubriek. Huizen en Kamers. Garages en Parkeerplaatsen 394. Moet nu weg. Moet nu weg 0. Almere Almere 3. Amsterdam Amsterdam 57. Den Haag Den Haag 16.
Garagebox te koop, Wormerweg 4 G 45, 1311XB, Almere.
GaragePark Almere telt 230 multifunctionele, goed beveiligde garage-/bedrijfsunits in de vorm van garageboxen. Het park is sinds haar oplevering in juli 2011 een schot in de roos voor menig ondernemer. De complete units zijn te gebruiken voor diverse doeleinden, waaronder bedrijfsruimte, werk en hobbyruimte, transportoverslag, selfstorage of gewoon als garagebox.
Vind garage te koop in Garages en Parkeerplaatsen op Marktplaats.nl.
Tevens geschikt als beleging brengt, 100 euro per maand aan huur op, geen verdere kosten aan vvh geen, stroom in garage. Cadier en Keer, LI. garageboxen / opslagruimtes te koop 2x21m2 GARAGEPARK ALMERE. Te koop 2 garageboxen op het garagepark almere; wormerweg 4g1 en 4g2.
Garagebox te huur en te koop, Randstad 22, 1316BM, Almere.
Sanitaire ruimte met wateraansluiting. Garagebox Type XXL is te koop of te huur.: Oppervlakte van de unit is 29 m2. Huurprijs: 29900, per maand excl. Koopprijs: 43.50000, vrij op naam excl. Met 27 Type XXL biedt GaragePark Almere XXL ruimte voor klussers en verzamelaars die flink wat opslagruimte nodig hebben.
Bolderweg 20 89 in Almere 1332 AV: Garagebox te koop. Siewe Makelaars.
Kaart en buurt. Te koop een boxx van ca. 32 m b.v.o. op de 1ste verdieping van De Boxx aan de Bolderweg 20 te Almere. De Boxx is een complex van ruim opgezette units die uitstekend geschikt zijn voor opslag, of bijvoorbeeld stalling van een camper, caravan, oldtimer, motor of boot voor particulier of bedrijf.
Vind almere in Garages en Parkeerplaatsen op Marktplaats.nl.
Te huur grote boxxen van 32 m2, bolderweg 20 te almere buiten en argonweg 32 te amersfoort bedrijventerrein de isselt omschrijving: extra hoge garagebox voor bedrijfsruimte, opslag of stalling. Voor camper, caravan, oldtimer, archief, boot, materialen, werkruimte, bedrijfsruimte, hobbyruimte, opslagruimte. Parkeerplaats voor auto motor te koop Blekerstraat Almere. Parkeerplaats te koop, van particuliere eigenaar. Deze bestaat uit een volledige parkeerplaats met daarnaast ruimte om een grote motor te parkeren! In overdekte parkeergarage blekerstraat almere, onder winkelcentrum marehof. Dus midden in het centrum van almere! Besloten toegang middels magneetpas en code. garageboxen / opslagruimtes te koop 2x21m2 GARAGEPARK ALMERE. Te koop 2 garageboxen op het garagepark almere; wormerweg 4g1 en 4g2. Inmiddels is garagebox 4g1 verkocht! Let op: inmiddels veel aanvragen voor verhuur ontvangen. Dit is niet mogelijk, het betreft uitsluitend verkoop. In verband met aanschaf grotere bedrijfsruimte elders bied ik mijn laatste garagebox. R vd Z. garagebox te huur in almere. Te huur garage.
Vind garagebox te koop in Garages en Parkeerplaatsen op Marktplaats.nl.
Tevens geschikt als beleging brengt, 100 euro per maand aan huur op, geen verdere kosten aan vvh geen, stroom in garage. Cadier en Keer, LI. garageboxen / opslagruimtes te koop 2x21m2 GARAGEPARK ALMERE. Te koop 2 garageboxen op het garagepark almere; wormerweg 4g1 en 4g2.
Garagebox voor opslagruimte in Almere Kopen huren.
Omdat we buiten kantooruren werken is de toegankelijkheid een pré bij GaragePark Pascal van Barneveld. Ik heb de perfecte stek om aan mijn Harley te sleutelen op de momenten dat ik dat wil Gerard. Stel je eigen garagebox samen. GaragePark heeft garageboxen met verschillende afmetingen van 12 tot 80m. Sommige garageboxen zijn zelfs 35m, hoog! Bij ons is er dus altijd een garagebox te vinden die perfect bij jouw doeleinden past. Ook heb je de keuze uit verschillende opties zoals vloercoating, krachtstroom, klimaatbeheersing en nog veel meer! Stel je eigen garagebox samen. Oppervlakte m 2 Inhoud m 3 Te koop vanaf selectedbox.price_buy, Te huur vanaf selectedbox.price_rent, Niet beschikbaar. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Aenean commodo ligula eget dolor. Bekijk box details. Prijzen zijn exclusief BTW. Alle maatvoeringen zijn buitenmaten. Stel je eigen garagebox samen. Box huren vanaf selectedbox.price_rent00, Box kopen vanaf selectedbox.price_buy00., 1311 XB Almere.
Garagebox Almere. Huren, kopen of als belegging bij Boxx Garageparken.
HUREN, KOPEN OF BELEGGEN? In Almere bieden wij garages aan voor huur, koop of als belegging. Zowel particulieren als bedrijven kunnen in Almere onze luxe garages huren om spullen in op te slaan, te gebruiken als magazijn, hobby of werkruimte. Huurders hebben 24 uurs toegang tot ons goed beveiligde park en binnenhal. Letterlijk je eigen plek hebben, geeft je als particulier of als bedrijf een lekker en zeker gevoel. Als garage eigenaar profiteer je van de laagste prijzen, door de unieke grondconstructie, en onze uitgebreide Boxx service! Het verhuren van garages is altijd al een aantrekkelijke investering geweest met een nettorendement van maximaal 81%, op jaarbasis! Daarnaast profiteer je van de unieke grondconstructie van Boxx garagepark Almere. De zekerheid van je eigen stalling, opslag of werkruimte. Goed beveiligd binnen een Boxx Garagepark. Luxe nieuwbouw garageboxen, extra hoog. Garages beschikbaar zowel binnen als buiten.

Contacteer ons