Meer resultaten voor garage te koop almere

garage te koop almere
 
Vind garage te koop in Garages en Parkeerplaatsen op Marktplaats.nl.
Opslag Grote garage garagebox Te koop / Te huur Belegging. Te koop of te huur grote garage/opslag 35m2 incl prive p plaats. Bijna 10m diep gemeente echt-susteren ideaal als belegging 65, % rendement makkelijk te behalen. Voor meer info en intresse gelieve een bericht te sturen. Parkeerplaats voor auto motor te koop Blekerstraat Almere.
Garagebox te huur en te koop, Randstad 22, 1316BM, Almere.
Te huur en te koop aangeboden: Garagebox Almere. Bekijk 8 foto's.' Online Bedrijfsmakelaar De heer Online Bedrijfsmakelaar Contact opnemen. Randstad 22 1316BM Almere. Prijs: 43.500, v.o.n. / 299, per maand excl. 18m 2 29m 2. GaragePark Almere XXL. Wegens het enorme succes van GaragePark Almere, hebben wij besloten hier een tweede park te openen genaamd GaragePark Almere XXL.
garageboxen / opslagruimtes te koop 2x21m2 GARAGEPARK ALMERE Garages en Parkeerplaatsen Marktplaats.nl.
Te koop 2 garageboxen op het Garagepark Almere; Wormerweg 4G1 en 4G2. INMIDDELS IS GARAGEBOX 4G1 VERKOCHT! LET OP: INMIDDELS VEEL AANVRAGEN VOOR VERHUUR ONTVANGEN. DIT IS NIET MOGELIJK, HET BETREFT UITSLUITEND VERKOOP. In verband met aanschaf grotere bedrijfsruimte elders bied ik mijn laatste garagebox aan. Het betreft een C-type: 7 mtr L x 3 mtr B x 3 mtr H. De garagebox ligt vooraan hetgeen zeer gemakkelijk is wanneer u spullen krijgt aangeleverd. Vrachtwagens / zwaar vervoer mogen immers niet het terrein op. Daarnaast kunt u zeer eenvoudig aan de zijkant van deze garagebox parkeren: dit zijn grote voordelen! Garageboxen zijn net, als het hele terrein beveiligd, inbraak en brand, toegangshek terrein met pasjes, u kunt zich inschrijven als bedrijf op dit adres. Beperkte VVE bijdrage per maand 2475, per maand waardoor het terrein en garageboxen zeer goed onderhouden worden. Hierin zitten ook de kosten van het beveiligen. De eindafrekening energie bedroeg voor mij 240. Op het terrein is een openbaar / gemeenschappelijk toilet aanwezig. PRIJS garagebox 4G2 28.900 euro De prijs is excl. BTW en kosten koper. Oplevering in overleg, kan snel. Koopjesjagers bespaar u de moeite en reageer niet. Zoektermen: Almere, opslagruimte, garagebox, stalling, garage, bedrijfsruimte.
Garagebox te koop, Wormerweg 4 G 45, 1311XB, Almere.
GaragePark Almere telt 230 multifunctionele, goed beveiligde garage-/bedrijfsunits in de vorm van garageboxen. Het park is sinds haar oplevering in juli 2011 een schot in de roos voor menig ondernemer. De complete units zijn te gebruiken voor diverse doeleinden, waaronder bedrijfsruimte, werk en hobbyruimte, transportoverslag, selfstorage of gewoon als garagebox.
Bolderweg 20 89 in Almere 1332 AV: Garagebox te koop. Siewe Makelaars.
Route van naar Bolderweg 20 89, 1332 AV Almere. Te koop een boxx van ca. 32 m b.v.o. op de 1ste verdieping van De Boxx aan de Bolderweg 20 te Almere. De Boxx is een complex van ruim opgezette units die uitstekend geschikt zijn voor opslag, of bijvoorbeeld stalling van een camper, caravan, oldtimer, motor of boot voor particulier of bedrijf.
Vind almere in Garages en Parkeerplaatsen op Marktplaats.nl.
Met plafond voor extra bergruimte. Maar dat plafond kan er ook zo uit garage is 24/7 toegankelijk, heeft beveiliging, toegangspoort, alarm, camera's, elektriciteit., Almere stad hartje centum blekerstraat t.o. Lidl te koop: 10.000 Kk te huur: 90 / mnd incl.
Vind garagebox te koop in Garages en Parkeerplaatsen op Marktplaats.nl.
Tevens geschikt als beleging brengt, 100 euro per maand aan huur op, geen verdere kosten aan vvh geen, stroom in garage. Cadier en Keer, LI. garageboxen / opslagruimtes te koop 2x21m2 GARAGEPARK ALMERE. Te koop 2 garageboxen op het garagepark almere; wormerweg 4g1 en 4g2.
Garagebox voor opslagruimte in Almere Kopen huren.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang, naast meer informatie over deze locatie, leuke nieuwtjes en andere updates over GaragePark! Bedankt voor uw aanmelding. Of maak direct een afspraak! GaragePark: garageboxen te huur te koop. Open dag inschrijven. GaragePark Almere XXL.
Garagebox Almere. Huren, kopen of als belegging bij Boxx Garageparken.
HUREN, KOPEN OF BELEGGEN? In Almere bieden wij garages aan voor huur, koop of als belegging. Zowel particulieren als bedrijven kunnen in Almere onze luxe garages huren om spullen in op te slaan, te gebruiken als magazijn, hobby of werkruimte. Huurders hebben 24 uurs toegang tot ons goed beveiligde park en binnenhal. Letterlijk je eigen plek hebben, geeft je als particulier of als bedrijf een lekker en zeker gevoel. Als garage eigenaar profiteer je van de laagste prijzen, door de unieke grondconstructie, en onze uitgebreide Boxx service!

Contacteer ons